Nu siktar vi mot nyår.

Japp, julen är över och jag kan nu officielt säga att jag siktar emot nyår istället. :-D
 
Gårdagen i bilder, inte mycket mer att säga om det.
 
Hoppas alla fick en god jul och nu önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR!

24 December

Sista luckan öppnad, sista avsnittet på julkalendern är sett, jag kan nu officiellt säga att julafton kom även detta året!
 
Snart är det dags för första julbordet med släkten, vid 3 blir det såklart kalle anka till kvällen mer mat och såklart tomtebesök! :-D
 
Yes, dagen till ära får ni beskåda min vackra julkalender hehe
 
 
 

"healthy" snack

Rostade kikärter
Steg för steg (Super simple):
- Färdigkokade kikärter hälls ut på plåten.
- Krydda med det du själv känner för. (Tacokrydda är hot tips, använde också paprika krydda)
- In i ungnen i 25min typ, 200 grader.
-Ta ett chillpill och låt det svalna.
-Ät.
 
Very simple, easy and healthy snack.

(En liten del utav) - Min resa

För det här är vad jag älskar-
Idag började jag dagen med en dålig frukost, fick ingen bra start allt på dagen. Men att låta dagen rinna iväg på grund av det visade sig inte hände, istället vände den helt och hållet till en super motiverande peppande dag, som jag verkligen njutit utav.
 
Jag sökte upp olika träningsscheman och motiverande bilder. Slog på högtalaren och satte på mig träningskläder, sen körde jag bara öset. Och sjutton vad jag älskade det! Känslan efteråt är också helt underbar.
 
Jag anser att min resa startade nu 2014 då jag började tänka träning/hälsa och kost på ett nytt sett.(Jag har alltid hållt igång och levt ett aktivit liv, men det började ett nytt slags aktivt liv denna sommaren).
Jag började träna muskler, något jag inte riktigt haft i tankarna tidigare. Kan inte säga att jag har kört efter något speciellt schema, utan träningen skedde när den skedde(men vill då inte säga att jag låg på latsidan bara för det).
 
Löpningen utvecklade jag verkligen den här sommaren måste jag säga. Jag utförde ju även i år en tjejklassiker och då ingår ju löpning som en utav delarna. Men i år utmanade jag mig själv reält och anmälde mig inte bara till att springa tjejlidinge utan också halvlidinge(detta under en och samma helg). Så ja, pga av det vart jag ju lite utav tvingad till att löpträna. Men inte klagar jag över det, för oj vad stolt jag är nu när jag ser tillbaka på hur jag tränade inför loppen och hur bra jag sedan genomförde dem!
 
Jag blev också intreserad av vad mat/snacks/med mera innehåller, vad stoppar jag i mig egentligen?
Så jag började läsa på, försöka äta mer "clean". Lyckades väldigt bra med den biten också, men det får verkligen inte gå till någon överdrift. Även om man kanske äter "hälsosam" mat så måste man ju också se till att få i sig tillräckligt av allt som kroppen nu behöver så att den orkar med, annars är det ju inte hälsosamt i alla fall, viktigt att komma ihåg!
 
Jag ser fram emot 2015 och hoppas på att framgångskurvan fortsätter i rätt riktning, för den bästa känslan är trots allt när man ser resultat, bevis på att man har lyckats. Att man kan titta tillbaka och se en utveckling.
Med det sätter jag punkt för den här gången. Lycka till alla kämpar där ute, önskar er ett framgångsrikt 2015!

Parfymer

Skev uppdatering, men anyway. Inköp av parfymer: två stycken - Lady Million och Escada - born in paradise.
Dessa köpte jag för ett bra tag sedan. Men som sagt.. uppdatering är ju inte den bästa hehe
 
Fotade inte direkt några bra bilder heller.. så jaa, slängde ihop ett fult collage i PS på slutet för att försöka ersätta bra bilder.. lol vet att jag inte lyckades ;'P

Sista skoldagen och paketbyte.

Hejsan, idag gjorde jag min sista skoldag och kan nu officiellt säga attt jag har tagit lov! :-D
 
Började dagen med julshow/julavslutning, sedan paketbyte med klassen och därefter slutade jag. Så jag tog mig till stan och firade med frozen yoghurt som tidig julklapp till mig själv.
När jag sen kom hem spenderade jag resten av eftermiddagen med att slå in julklappar.. (tar hur lång tid som helst kan jag nu informera!) och vid ca. 16:30 kom min bästis. Vi snackade och reflekterade över livet(deep) och vid halv 7 (ich) kom mina även mina småkusiner. Som standard blev det Taco och resten av kvällen har jag och kompiz spenderat i köket, Done some "healthy"(med vissa undantag) och experimenterat en hel del :-P Så nu står jag och väntar på att sedan kunna smaka på resultaten. (Lägger upp allt om bakningen på bloggen någon annan gång)..
 
Tillbaka till tidigare idag, packetbytet, just wanted to show you guys, so artistic.. lol
 

Julstämmning

Väldigt dålig uppdatering, men all ork och tid går till skolan och att överleva. Kommer att börja uppdatera mer så fort jag får tid. ..Men som det ser ut just nu lär de vara rätt fullt upp ett långt tag framöver.
 
Något jag ialla fall har hunnit med är att skaffa lite julstämmning! :-D (Och är väl tur det) ;-)
 
Har ställt upp lite jul dekorationer i mitt rum men långt ifrån allt.. det kommer!
Derimot har jag satt upp världens mysigaste ljus slinga som jag lovar att visa er innom sinnom tid. ;-)
 
Julbak är ju något som jag anser hör till julen och är en riktig stämningshöjare. Jag har hittills hunnit baka pepparkakor(som jag ätit upp och glömde ta kort på heh ..men ni vet hur pepparkakor ser ut soee), har också dekorerat min sifda av pepparkakshuset och bakat en hel del lussekatter! :-D
 
Very mysigt och mer kommer det att bli, men här ser ni några av mina verk:
Bilderna i collaget kommer från min instagram - abrahamssonasa (Mycket bättre uppdatering på den fronten)
 
GOD JUL och hoppas ni också fått till julstämmningen (Även om många troligtvis inte har någon snö)