(En liten del utav) - Min resa

För det här är vad jag älskar-
Idag började jag dagen med en dålig frukost, fick ingen bra start allt på dagen. Men att låta dagen rinna iväg på grund av det visade sig inte hände, istället vände den helt och hållet till en super motiverande peppande dag, som jag verkligen njutit utav.
 
Jag sökte upp olika träningsscheman och motiverande bilder. Slog på högtalaren och satte på mig träningskläder, sen körde jag bara öset. Och sjutton vad jag älskade det! Känslan efteråt är också helt underbar.
 
Jag anser att min resa startade nu 2014 då jag började tänka träning/hälsa och kost på ett nytt sett.(Jag har alltid hållt igång och levt ett aktivit liv, men det började ett nytt slags aktivt liv denna sommaren).
Jag började träna muskler, något jag inte riktigt haft i tankarna tidigare. Kan inte säga att jag har kört efter något speciellt schema, utan träningen skedde när den skedde(men vill då inte säga att jag låg på latsidan bara för det).
 
Löpningen utvecklade jag verkligen den här sommaren måste jag säga. Jag utförde ju även i år en tjejklassiker och då ingår ju löpning som en utav delarna. Men i år utmanade jag mig själv reält och anmälde mig inte bara till att springa tjejlidinge utan också halvlidinge(detta under en och samma helg). Så ja, pga av det vart jag ju lite utav tvingad till att löpträna. Men inte klagar jag över det, för oj vad stolt jag är nu när jag ser tillbaka på hur jag tränade inför loppen och hur bra jag sedan genomförde dem!
 
Jag blev också intreserad av vad mat/snacks/med mera innehåller, vad stoppar jag i mig egentligen?
Så jag började läsa på, försöka äta mer "clean". Lyckades väldigt bra med den biten också, men det får verkligen inte gå till någon överdrift. Även om man kanske äter "hälsosam" mat så måste man ju också se till att få i sig tillräckligt av allt som kroppen nu behöver så att den orkar med, annars är det ju inte hälsosamt i alla fall, viktigt att komma ihåg!
 
Jag ser fram emot 2015 och hoppas på att framgångskurvan fortsätter i rätt riktning, för den bästa känslan är trots allt när man ser resultat, bevis på att man har lyckats. Att man kan titta tillbaka och se en utveckling.
Med det sätter jag punkt för den här gången. Lycka till alla kämpar där ute, önskar er ett framgångsrikt 2015!

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

Åh jäklar så vig!! :D

2014-12-22 @ 22:55:41
URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: ♫♪ sandra

- god jul på dig å!

2014-12-22 @ 22:56:59
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Innan du komenterar:

Allmänt:
Jag gör gärna bloglovin byten.
Ibland länkbyten.

Bilder:
Jag redigerar mina bilder i Gimp 2 och Picmonkey.
Inga bilder får kopiaras utan mitt tillstånd!

Skriv precis vad du vill till den gräns du har samvete till.

Här kommenterar du:

Namn här:
Lika lat som jag?

E-postadress: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: